2023

Dünya Fikri Mülkiyet Günü

Değişimin ve ilerlemenin itici gücü insan yaratıcılığı, insanoğlunun var olduğu günden beri kadın ve erkek buluşçular ile dünyamızı şekillendirmekte ve daha ileriye götürmektedir. Çeşitli nedenler ile baskılanmış ya da geri planda kalmış kadın buluşçuların hak ettikleri değeri görmeleri ve karşılaştıkları problemleri bir nebze olsun aşabilmeleri için, Dünya Fikri Mülkiyet Organizasyonu (WIPO) her sene 26 Nisan’da kutlanan Dünya Fikri Mülkiyet Gününü, 2023 yılında kadın buluşçulara adadı.

Biz de NORMPATENT ailesi olarak bu vesile ile hem Dünya Fikri Mülkiyet Gününüzü kutluyor hem de dünyanın dört bir yanında hayal güçleri, marifetleri ve azimleri ile dünyamızı geliştiren ve güzelleştiren kadın buluşçularımızın hak ettikleri yeri en kısa zamanda almalarını temenni ediyoruz.

NORMPATENT, Türk Patent nezdinde Sınai Mülkiyet başvuruları, itirazları, yenilemeleri vb. işlemleri yapma yetkisine sahip İzmir merkezli fikri mülkiyet ofisidir. Yıllar içerisinde geliştirdiği çözüm ortaklığı ağları ile Avrupa’dan Amerika’ya Asya’dan Afrika’ya kadar tüm dünyada sınai mülkiyet başvuruları, itirazları, yenilemeleri vb. işlemleri yapabilmekte ve takip edebilmektedir.
tr_TRTurkish
Görüşme Başlat
Merhabalar,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?